Crawford OneLoft -kisat 2009

Crawford OneLoft -kisat 2009

Meillä on paljon jäseniä ja harrastajia, jotka eivät eri syistä kilpaile yhdistyksemme kisoissa. Nyt haluamme antaa heille mahdollisuuden kilpailla ja näin aktivoida Sinua kilpailujen pariin.

Yhdistyksemme pitkäaikainen jäsen ja kilpailija Tomas Häggvik ottaa homman hoitaakseen.

OneLoft-periaate antaa sinulle hyvän mahdollisuuden:
- sinulla on kyyhkyjä, mutta et ehdi niitä valmentamaan
- koet kilpailuun osallistumisen hankalaksi
- sinulla on innostusta vielä harrastukseen, mutta ei enää kyyhkyjä
- olet aktiivi harrastaja, mutta haluat tietää lintujesi tason tasavertaisin ominaisuuksin

Kuinka OneLoft-systeemi toimii:
Toimita yksi tai useampi lintu 20.-30.5.2009 Tomakselle. Linnun tulee olla 25-40 vrk vanha. Osallistuvien lintujen tulee olla rengastettuja vuoden 2009 vuosirenkaalla. Vuosirengasasiassa autamme mielellämme, renkaita voi tilata Suomen Viestikyyhky-yhdistykseltä.

Jos sinulla ei enää ole lintuja, mutta haluat osallistua silti kisaan, voit hankkia linnun vaikka joltain kasvattajalta.

Tomas tarkastaa ja rokottaa kaikki OneLoft-linnut Newcastle-tautia vastaan niiden saavuttua.

Linnut valmentautuvat samalla metodilla ja kaikki samassa paikassa. Linnut myös ruokitaan tasavertaisesti.

Ajanotto kisoissa tapahtuu Bricon®-kellotussysteemillä.

Kun kisakausi alkaa, ovat lintusi valmiit osallistumaan ensimmäisiin kisoihin. Linnut aloittavat kilpailemisen keskenään jo heinäkuun alussa. Kaksi kisaa järjestetään virallisten SM-kisojen yhteydessä. Näissä kisoissa linnut kilpailevat keskenään, mutta saavat tietysti myös lisäpisteitä SM-sarjasta.

Kilpailuja on kaikkiaan noin 8 kpl. Pisteet jaetaan Suomen Viestikyyhky-yhdistyksen kilpailusääntöjen mukaisesti.

Pidämme sinua yhdistyksen sivuilla jatkuvasti ajan tasalla koskien valmennuksia ja kilpailu. Tomas antaa mielellään myös suoraan Sinulle tietoa.

Vuoden lopussa paras OneLoft-kyyhky on eniten pisteitä saavuttanut kyyhky.

Palkinnot ovat kokonaiskilpailussa seuraavat: 1. 300 €, 2. 100 €, 3. 50 €

Näin pääset uudestaan mukaan kisatunnelmaan. Jos sinulla on paljon lintuja, on varmasti kivaa ja hyödyllistä nähdä lintujesi todellinen taso verrattuna muihin harrastajiin.

Osallistuminen OneLoft-valmennukseen ja kisaan maksaa Sinulle 50,- / lintu. Tässä hinnassa ovat mukana kaikki kustannukset ja lisäksi olet mukana kilpaileimassa palkintorahoista.

Kisakauden jälkeen kaikki kyyhkyt myydään ns. nettihuutokaupassa. Kauppahinta tilitetään seuraavasti: 40 % Tomas, 40 % Sinulle ja 20 % Suomen Viestikyyhky-yhdistykselle. Jos et halua päästää lintuasi huutokauppaan, voit lunastaa sen 100 € hinnalla Tomakselta. Tomas tilittää tästä 20 € Suomen Viestikyyhky-yhdistykselle.

Ennakkoilmoittautumisia Crawford OneLoft -kisoihin pyydetään 15.4.2009 mennessä.

Tomas Häggvik
Tomas on saavuttanut monena vuotena hienoja tuloksia Suomen Viestikyyhky-yhdistyksen kisoissa. Hän on juuri valmistuva eläinlääkäri. Tomaksen lakka sijaitsee Maahlahdessa Vaasan lähellä. Tomas rakentaa näille linnulle oman lakan, jossa ei ole hänen omia lintujaan. Tasapuolisuuden vuoksi hän ei osallistu omilla linnuilla OneLoft-kisoihin eikä myy lintujaan tähän kisaan.

Yhteystiedot:
Tomas Häggvik
Junkaisvägen 179
66140 Övermalax
Puh. 050 303 3652
tomas.haggvik@helsinki.fi

Kisan sponsorina toimii Crawford-yritys.