Suomen Viestikyyhky-Yhdistys ry
http://viestikyyhky.fi/forum/

Tämä vuoden kilpailut peruttu !!
http://viestikyyhky.fi/forum/viewtopic.php?f=2&t=660
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Viestikyyhky [ 11 Elo 2023, 18:25 ]
Viestin otsikko:  Tämä vuoden kilpailut peruttu !!

Hyvät Suomen Viestikyyhky Yhdistyksen jäsenet,
Arvoisat kyyhkyharrastajakolleegat,

Vallitsevan lintuinfluenssatilanteen vuoksi yhdistyksen hallitus on päättänyt peruuttaa kaikki syksyn 2023 jäljellä olevat viestikyyhkysten kilpailut 11.8.2023 alkaen.

Lisäksi Suomen Viestikyyhky Yhdistyksen puheenjohtajana suositan ja vetoan jokaiseen maamme kyyhkyharrastajaan, että yksikään kyyhkyharrastaja ei enää 11.8.2023 alkaen lennätä kyyhkysiään (vapaalennot-, matka- ja harjoituslennot) ennen kuin lintuinfluenssa tilanne Suomessa lintujen syysmuutot ovat kokonaan ohitse ja kunnes lintuinfluennssan tautitilanne oleellisesti laantuu.

Emme yhdistyksenä halua saattaa toiminnallamme alttiiksi lemmikejämme sairastumisille ja haluamme säilyttää ja pitää elinkelpoisena pitkän historian omaavan upean viestikyyhkyharrastuksemme tässä maassa myös tuleville polville.

Teemme sekä harrastajina että yhdistyksenä yhteistyötä eri eläinsuojeluviranomaisten kanssa, osallistumme kadonneiden kyyhkysten auttamiseen, pidämme yhteyttä vastaaviin kyyhkyharrastajiin ja yhdistyksiin euroopassa ja pohjoismaissa - ja pyrimme noudattamaan kaikkia meille asetettuja velvoitteitamme tämän maan kansalaisina ja harrastesiipikarjan pitäjinä.

Sekä yhdistyksenä että kyyhkyharrastajina meillä on sekä halu että myös vastuu toimia monien eri viranomaistahojen kanssa yhteistyössä.

Aiheellinen suositus kilpailutoiminnan keskeyttämisestä toistaiseksi, on lähtöisin yhteistyökumppaneiltamme, joiden näkemyksiä ja asiantuntijuutta kunnioitamme, pitääksemme hyvää huolta harrastustoimitamme jatkuvuudesta myös ensi kilpailukaudella.

Näillä saatesanoilla kehotan kaikkia harrastajia pitämään kyyhkyharrastuksemme maineen tässä maassa hyvänä ja moraalin korkeana. Pidetään hyvää huolta linnuistamme ja rakkaasta harrastuksestamme. Menestystä kaikille kyyhkyharrastajille tulevalle vuodelle 2024

Espoossa 11.8.2023

Yhdistyksen Puheenjohtaja,

Zaki Kamal

Suomen Viestikyyhky Yhdistys

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/