Suomen Viestikyyhky-Yhdistys ry
http://viestikyyhky.fi/forum/

Merkitty kyyhky löytynyt Isosta Omenasta
http://viestikyyhky.fi/forum/viewtopic.php?f=2&t=634
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Tapsa Espoosta [ 28 Kesä 2021, 22:02 ]
Viestin otsikko:  Merkitty kyyhky löytynyt Isosta Omenasta

Kyyhky on turvassa meillä kotona. Toistaiseksi laatikossa ja tarkoituksena olisi auttaa selvästikin väsynyttä ja avun tarpeessa oleva kulkijaa. Olisikohan Espoon suunnalla joku harrastaja, joka voisi auttaa.

Tilannepäivitys laatikosta ulos ottamisen jälkeen. Vesi näyttää maistuvan. Ja kovasti nukuttaa. Silmät painautuvat väkisin kiinni. Tarjolla on myös auringonkukan siemeniä. Nyt saa levätä kaikessa rauhassa. Tyttäreni mukaan tämä on "iragi high flyer" Komea lintu, hieman violetti väritykseltään.

Tilannepäivitys kaksi. Illalla ruoka maistui vierallemme hyvin. Linnuille tarkoitettu siemenseos, jota käytiin hakemassa Kaaren S-marketista. Ruokailun päätteksi puolusti ruokakuppiaan terhakkaasti, niinpä kattaus jäi yöksi tarjolle. Aamulla oli reippas ja hyvinvoivan oloinen. Haluaa pitää jonkin verran etäisyyttä. Uteliaana katselee ja kuuntelee puhetta. Nettihakujen perusteella veikkaan, että koti lienee Itä-Helsingin suunnalla. Täytyy kuitenkin tutkia renkaan koodisto ja tsekata olisiko siitä apu omistajan löytämiseen.

Tilannepäivitys kolme: Kyyhky on hyväkuntoinen ja reipas. Levänneen oloinen. On kujerrellut päivän mittaan. Ilmoitettu Viikin löytöeläinkotiin ja eräälle helsinkiläiselle harrastajalle, karkureihin ja ilmoitetaan vielä HelpParotille. Omistajasta ei ole toistaiseksi tietoa. Kyyhkyllä on jalassaan rengas, jossa koodi. Sen perusteella ei yhdistyksen rekisteristä kuitenkaan omistajaa löydy.

Tilannepäivitys neljä 30.6: Kyyhky on toimitettu Helpparot Hyvinkään hoitoon. Kiitos, kun otitte kyyhkyn hoiviinne. Meille oli hieno kokemus, että saimme mahdollisuuden auttaa hädän hetkellä ja vähän samalla tutustua kyyhkyyn. Eritäin reipas, rauhallinen ja sympaattinen lintu. Toivottavasti omistaja löytyy tai kyyhkylle järjestyy hyvä koti.

Tv Tapsa

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/